Deltagelse

Bliv en del af SportsCampus

 

I vores bestræbelserne på at give unge optimale rammer for træning, arbejder vi sammen med ungdomsuddannelserne i Vejen Kommune om en fleksibel ordning, hvor du kan få den ekstra fysiske træning og viden, som det kræves for, at du udvikler dig imod netop det mål, du sætter, samtidig med det tilpasses din uddannelse.

Du kan deltage i SportsCampus, hvis du er elev på Vejen Business College, Vejen Gymnasium og HF, V10, VUC Vejen eller Produktionsskolen-Kompetenceskolen.

Pt. har SportsCampus deltagere fra flere forskellige sports- og idrætsgrene, heriblandt basketball, gymnastik, håndbold og fodbold. Nogle af deltagere i SportsCampus udtaler:

”Jeg synes, at det er mega fedt at gå til SportsCampus. Jeg kan klart mærke en forbedring i min sport, som er gymnastik, efter jeg er startet til SportsCampus. Vi får god vejledning, og kreativiteten er høj, når der udvikles nye øvelser til at dække de behov, jeg har haft rent gymnastikmæssigt. Alt i alt en fantastisk oplevelse.”

”Jeg synes det er fedt at have fået et individuelt træningsprogram, der er tilpasset lige præcis til min sportsgren og jeg kan tydeligt mærke forskel. Jeg er klart blevet stærkere, og har en fysisk fordel i forhold til mange af mine modspillere.”

"Jeg synes SportsCampus morgentræning er super fedt, da jeg kan kombinere det med skole og klubtræning. Jeg får et træningsprogram som er specifikt tilpasset mig og mit fodbold. Allerede efter få uger kunne jeg mærke en forskel. Det er fedt at kunne udnytte de lækre faciliteter i Vejen idrætscenter, og jeg har mulighed for at træne på de tidspunkter der passer bedst ind i min hverdag. Jeg er blevet taget rigtig godt imod og kan klart anbefale det."

 

For yderligere oplysning eller for tilmelding kan Campus Vejen kontaktes på info@campusvejen.dk

 

SportsCampus i glimt

  • 41576836_712826469097802_8846522466613329920_n.jpg
  • Mental2.jpg
  • 6.jpg
  • IMG_9253.jpg
  • IMG_9209.jpg