Askov Højskole

På Askov Højskole har vi plads til alle, uanset om du kommer her for at få et pusterum fra hverdagen, for at blive afklaret omkring din fremtid eller for at blive klar til optagelse på dit drømmestudie.

Askov Højskole tilbyder både lange, mellemlange og korte kurser.
På de lange kurser kan du vælge mellem tre hovedfag; Journalistik & Medier, Film & TV og Game Design. På hovedfaget Journalistik & Medier bliver du skarp på at kommunikere i et journalistisk sprog og klar til at bestå optagelsesprøverne på de danske journalistuddannelser. På hovedfaget Film & TV giver vi dig kameraet i hånden fra dag ét og hjælper dig med at skabe en stærk portfolio af fakta- og fiktionsproduktioner, som du kan bruge, hvis du søger optagelse på en af de danske TV- eller filmuddannelser. Og på School of Game Design på Askov Højskole udvikler vi vores egne spil, når vi udforsker spilmediets kreative muligheder for underholdning og historiefortælling.

Læs mere om Lange kurser

Læs mere om Mellemlange kurser

Læs mere om Korte kurser

 

Askov Højskole tilbyder alle sine studerende vejledning, så du får det maksimale ud af opholdet og bliver afklaret om, hvad du vil på den anden side af dit højskoleophold.

 

Askov Højskole

  • campusvejen-3.jpg
  • campusvejen-2.jpg
  • campusvejen-4.jpg
  • campusvejen-1.jpg

 

Se video fra Askov Højskole her!

Askov Højskole

Maltvej 1
6600 - Vejen

Telefon: +45 76 96 18 00
E-mail: info@askov-hojskole.dk
Web: http://www.askov-hojskole.dk